Condicions generals d’utilització d’aquesta plana web

El present avís legal recull les condicions generals que regeixen l’accés i l’ús d’aquesta plana web.

L’ús de la plana web implica l’expressa i total acceptació d’aquestes condicions generals en la versió publicada en el moment en què l’usuari accedeixi a aquesta plana, sense perjudici de les condicions particulars que poguessin aplicar-se a alguns dels serveis concrets del lloc web.

D’acord amb l’article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, s’exposen les dades identificatives dels propietaris i responsables d’aquesta web:

Titular: Familia Sola-Lien, S.L.

Domicili social: Masia Vinya Nova, s/n.

Telèfon de contacte: 93 771 03 29

Correu electrònic: info@restaurantvinyanova.com

NIF/CIF: B-61565859

1. Drets de propietat intel·lectual i industrial

La totalitat del contingut d’aquesta plana web, tant els logotips, els textos, les fotografies, els dissenys, l’estructura de la web, codi font, les combinacions de colors o la forma de presentació dels continguts, està afectat per drets de propietat intel·lectual i industrial de titularitat de Familia Sola-Lien, S.L. o de terceres empreses/persones amb qui Familia Sola-Lien, S.L. ha convingut el seu ús. Aquests drets han de ser respectats pels usuaris de la web. Familia Sola-Lien, S.L. ofereix tota aquesta informació per mitjà de la seva plana web amb la finalitat d’informar i/o promocionar els seus serveis i activitats. Familia Sola-Lien, S.L. adverteix que tots aquests elements i referències únicament poden ser utilitzats sota l’autorització expressa dels seus titulars.

2. Responsabilitat sobre els continguts

L’usuari accedeix voluntàriament a aquesta pàgina web, l’ús que en pugui fer és exclusivament responsabilitat seva, el fet d’accedir no implica l’establiment de cap tipus de relació comercial entre Familia Sola-Lien, S.L. i l’usuari. Familia Sola-Lien, S.L. no es responsabilitza dels errors o omissions que puguin afectar els seus continguts, tenen una funció exclusivament informativa i Familia Sola-Lien, S.L. es reserva la facultat de modificar, ampliar o cancel·lar, ja sigui parcial o totalment aquests continguts en qualsevol moment, i sense previ avís.

Familia Sola-Lien, S.L. declina qualsevol responsabilitat respecte a la informació de qualsevol tipus continguda en altres planes web a les quals s’hi pugui accedir per mitjà d’enllaços des d’aquesta plana web.

La funció dels enllaços d’aquest web és exclusivament la d’informar l’usuari per completar el seu contingut, per la qual cosa, Familia Sola-Lien, S.L. no es responsabilitza de les errades en els enllaços o del contingut de les altres pàgines web amb les quals es pot enllaçar. De la mateixa forma, l’establiment d’un hipervincle amb https://restaurantvinyanova.com, no suposa acceptació o cap relació entre la pàgina que l’incorpori i https://restaurantvinyanova.com.

Familia Sola-Lien, S.L. no assumeix cap responsabilitat que es pugui derivar de problemes tècnics o errades en els equips informàtics, no imputables a la nostra empresa, que es produeixin durant la connexió a la xarxa d’Internet, o que puguin ser causats per terceres persones mitjançant intromissions il·legítimes fora del nostre control.

3. Protecció de dades

Familia Sola-Lien, S.L. es mostra compromesa amb la preservació de la privacitat dels seus usuaris o visitants, mantenint la confidencialitat de les seves dades. Segons estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, s’informa a l’usuari que les seves dades podran ser incorporades i tractades en un fitxer propietat de Familia Sola-Lien, S.L., per oferir els seus serveis i poder comunicar-li qualsevol informació comercial que Familia Sola-Lien, S.L. cregui oportuna.

Quan l’usuari facilita les seves dades de caràcter personal utilitzant l’e-mail d’atenció al client, el formulari de contacte de la plana web i similars, està autoritzant expressament a Familia Sola-Lien, S.L., al tractament automatitzat de les seves Dades Personals per poder atendre les seves peticions d’informació i/o servei.

Així mateix, comuniquem la possibilitat d’exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades mitjançant escrit dirigit a Familia Sola-Lien, S.L. a l’adreça de correu electrònic info@restaurantvinyanova.com, acompanyant còpia del seu DNI.

4. Llei aplicable i furs.

Aquestes Condicions Generals es regiran per la llei espanyola. Per a qualsevol controvèrsia que pugui derivar-se de l’aplicació dels serveis o interpretació o aplicació de les Condicions Generals, l’empresa i els usuaris, amb renúncia expressa al seu fur propi, es sotmeten al dels Jutjats i Tribunals de Barcelona.